Όλα τα Ξενοδοχεία
EN

CARETTA BEACH RESORT & WATERPARK

Δραστηριότητες

Caretta Tennis & Padel Club Zante Zakynthos Greece

CARETTA BEACH RESORT & WATERPARK

Caretta Tennis & Padel Club

Το Caretta Tennis & Padel Club αποτελεί μέλος της οικογένειας του ομίλου CARETTA HOLIDAY VILLAGE HOTELS. Μετά από 20 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της φιλοξενίας, με 5 ξενοδοχειακές μονάδες σε Καλαμάκι και Τραγάκι, ο όμιλος παρουσίασε με υπερηφάνεια ένα αθλητικό project υψηλής ποιότητας και οργάνωσης.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στο θέρετρο Καλαμάκι, σε κοντινή απόσταση από το Caretta Beach Resort & WaterPark. Επισκεφθείτε το και επωφεληθείτε από 3 γήπεδα τένις (χωμάτινα γήπεδα) και 2 γήπεδα Padel. Οι προπονητές βρίσκονται στη διάθεσή σας σε όλη τη διάρκεια της άσκησης με καθοδήγηση και συμβουλές για την ασφάλεια και τη σωστή εκμάθηση. Μη διστάσετε να κλείσετε και το γήπεδο της επιλογής σας για να παίξετε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

Τα καλά οργανωμένα γήπεδα και ο εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία άθλησης, είτε είστε στις διακοπές σας, είτε απλώς αναζητάτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Caretta Tennis & Padel Club μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://carettatennisclub.com

Paradise Private Tours Zante Island Zakynthos Greece

CARETTA BEACH RESORT & WATERPARK

Paradise Tours

Ο όμιλος CARETTA HOLIDAY VILLAGE HOTELS με προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών σας και την άνεση των διακοπών σας, έχει προσθέσει στις εγκαταστάσεις του το Paradise Tours.

Βιώστε την αυθεντική νησιωτική εμπειρία, απολαμβάνοντας μια εκδρομή με σκάφος από το Paradise Tours. Ένα τουριστικό πρακτορείο με εμπειρία και εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε σας δραστηριότητα, σας περιμένει εντός του Caretta Beach Resort & WaterPark.

Επιλέξτε ανάμεσα από εκδρομές στις γύρω παραλίες του νησιού και σε άλλες κοντινές περιοχές της Ζακύνθου και κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Απολαύστε τη διαδρομή μέσα στα καλά εξοπλισμένα σκάφη του πρακτορείου και δημιουργήστε με ασφάλεια μερικές αξέχαστες εμπειρίες με την παρέα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paradise Tours, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://paradise-tours.gr/