Όλα τα Ξενοδοχεία
EN

CARETTA PARADISE RESORT & WATERPARK

Δραστηριότητες

Caretta Tennis & Padel Club Zante Zakynthos Greece

CARETTA PARADISE RESORT & WATERPARK

Caretta Tennis & Padel Club

Εκτός από τις άνετες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και τα εντυπωσιακά WaterPark, ο όμιλος CARETTA HOLIDAY VILLAGE HOTELS σας προσφέρει ένα καλά οργανωμένο συγκρότημα για άθληση.

Ανακαλύψτε το Caretta Tennis & Padel Club στην περιοχή Καλαμάκι και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες εκγύμνασης και διασκέδασης σε έναν άνετο αθλητικό χώρο. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις θα βρείτε 3 γήπεδα τένις (χωμάτινα γήπεδα) και 2 γήπεδα Padel. Κλείστε το μάθημα που σας ταιριάζει με έναν από τους προπονητές ή ελάτε να παίξετε μαζί με την παρέα σας και να απολαύσετε τα ποιοτικά γήπεδα και τον εκλεκτό εξοπλισμό του Caretta Tennis & Padel Club.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα της φιλοξενίας, με 5 ξενοδοχειακές μονάδες σε Καλαμάκι και Τραγάκι, ο όμιλος CARETTA HOLIDAY VILLAGE HOTELS σας εγγυάται μια εμπειρία υψηλών προδιαγραφών και στην άθληση, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, την πρόοδο και φυσικά τη διασκέδασή σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Caretta Tennis & Padel Club μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://carettatennisclub.com

Paradise Private Tours Zante Island Zakynthos Greece

CARETTA PARADISE RESORT & WATERPARK

Paradise Tours

Ο όμιλος CARETTA HOLIDAY VILLAGE HOTELS με στόχο να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών, φέρνει κοντά σας το τουριστικό πρακτορείο Paradise Tours.

Εντοπίστε το Paradise Tours ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του Caretta Paradise Resort & WaterPark στο Τραγάκι και αντλήστε πληροφορίες για εκδρομές με σκάφος γύρω από το νησί και σε άλλες κοντινές περιοχές της Ζακύνθου.

Οι προτάσεις του Paradise Tours είναι απολύτως εξατομικευμένες με βάση τις ανάγκες, το budget και τα άτομα του γκρουπ σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προτείνετε την ιδέα σας και για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει το έμπειρο προσωπικό του πρακτορείου.

Απολαύστε μια μέρα στη θάλασσα γεμάτη περιπέτεια, βουτιές και χαλαρές στιγμές επάνω στα άνετα και καλά εξοπλισμένα σκάφη του Paradise Tours.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paradise Tours, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://paradise-tours.gr/